We are a digital DNA-agency

DNA = uniek en dat is iets bijzonders. Dat verijst ook een unieke aanpak die digitaal laat voelen waarvoor jij staat.

Als DNA-AGENCY zijn wij continu opzoek naar de waarom, hoe en waarmee. Wij vertalen gevoel naar digitaal beeld, verhalen en online zichtbaarheid.

 

Hoe? + Waarom? X Drive + Vibe = EPIC story telling 

Wij weten dat

JIJ ONDERNEEMT

Of je nou net begint met ondernemen, of al een ervaren entrepreneur bent, jij runt een business.

 

Dat betekent vliegen, rennen en stilstaan. En heel vaak onderschat, richting geven aan je mensen het bewaken van jouw visie. De visie van de ondernemer is de heilige graal, hiermee begint de unieke aanpak dat resulteert in het succes en maakt wie jullie zijn.

 

 

Daar wil je trots op zijn, iets over vertellen en mensen zich hierin laten vinden. Respect en het begrijpen/voelen van een visie die het bedrijf heeft, is de krachtigste binding die je met een klant kan hebben.   

Denk je wel eens aan jouw

WAAROM?

Dat brengt ons op het volgende: Wat is de visie? Wat betekent deze? En waarom is dit zo belangrijk?

Deze vragen zijn een onderdeel van het achterhalen van de kernwaarde van bedrijven en organisaties. Hier begint de reis waarover je wilt vertellen. Hier laat je de concurrentie achter je en positioneer je je brand of organisatie op de manier die jij voor ogen hebt.

Hoe je dat doet, dat is de missie die je als een organisatie hanteert. Samen met een visie, een gevoel en geloofsovertuiging breng jij jouw organisatie, diensten en/of producten naar een niveau waarvoor je staat. Iets waar je trots op bent en keihard voor werkt. Dit wil je natuurlijk laten zien en daar zijn we voor.

Onze formule

HOE DOEN WIJ DAT?

Hoe? + Waarom? X Drive + Vibe = EPIC Storytelling

 

EPIC storytelling, kippenvel, wow factor en jouw DNA digitaal vastgelegd. Het kan zijn in beeld, in infographics/visuals of één online campagne.Voor ons zijn dit de ingrediënten waarmee wij ons recept gaan maken. Dat recept laten wij aan jou zien, nemen wij door, fine-tunen we en verwerken wij dit in verdere content-creatie.

 

Jij krijgt hiermee een nieuwe blik die draait om klantenbinding, aanspreken van nieuwe klanten en het verspreiden van jouw geloof.

Bekijk onze

APPROACH

Voor jou is het van belang dat wij je begrijpen en voelen. Des te beter dat lukt, hoe beter wij kunnen helpen met story telling. Of je nou kiest voor bedrijfs- of promo video’s, een online campange of bedrijfs infographics/foto’s.